Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Panduan Set Kulit Cantik Shaklee

Semua orang tentunya nak cantik. Bukanlah cantik dengan mekap tebal-tebal tu, tapi cantik dengan sihat kan. Bila badan kita sihat, dah tentu kulit pun akan lebih sihat dan cantik. Jadi hari ni saya nak kongsikan Panduan Set Kulit Cantik Shaklee. Untuk mendapatkan kulit yang cantik, penjagaan dari dalaman dan luaran sangat penting.

Produk Shaklee menyediakan pilihan sama ada untuk set luaran mahupun dalaman. Jujurnya saya lebih suka perkenalkan dalaman dahulu, biar kecantikan bermula dari dalam, bukan sekadar luaran. Tapi penjagaan luaran pun penting tau sebab setiap hari kulit luar kita ni kena matahari dan debu.

Panduan Set Kulit Cantik Dalaman

Untuk kecantikan dari dalam, memang terdapat pelbagai vitamin yang boleh membantu kecantikan dari dalam. Jika anda inginkan hasil yang cepat dan berkemampuan, saya cadangkan ambil Vivix dan Collagen Powder. Selain itu, Vit A, Garlic, Vit E dan GLA juga membantu untuk kecantikan dari dalam.

Walau bagaimanapun, untuk yang baru nak mencuba, saya cadangkan paling asas boleh ambil ESP, B complex dan Vitamin C. Ketiga-tiga supplemen ini boleh diambil oleh sesiapa sahaja hatta ibu hamil sekalipun. Untuk ibu hamil, ia juga membantu mengurangkan strech mark selain membantu memberi tenaga kepada ibu. Bila kita ambil supplemen dari dalam, bukan sekadar kulit wajah tapi kulit satu badan pun cantik walaupun di tempat yang tersembunyi. Dan yang lebih penting, bukan sahaja kulit cantik malah badan pun lebih sihat.

Panduan Set Kulit Cantik

Panduan Set Kulit Cantik Luaran

Untuk penjaan kulit luaran, Shaklee mempunyai rangkaian produk NutriWhite dan juga Enfuselle. Enfuselle pula ada 2 jenis iaitu kulit kering atau kulit berminyak. Untuk mereka yang tak pasti nak ambil yang mana, saya cadangkan cuba set natural glow di bawah. Set ini menggabungkan produk dari nutriwhite dan enfuselle. Sesuai untuk kulit biasa ataupun kulit yang sensitif dan manja. Set ini terdiri dari 3 produk asas penjagaan muka iaitu pencuci muka, toner dan krim. Ketiga-tiga ni penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Dulu, saya tak tau pun toner sama penting dengan pencuci dan krim pelembap. Jadi, jangan ulangi kesalahan saya ya. Toner pun penting tau!

Panduan Set Kulit Cantik

 

Anda dah buat pilihan nak yang mana satu? Nak ambil dua-dua pun boleh. Oh ya, ESP ada promosi istimewa bulan ini tau!

 

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Min Aina Ila Aina, Saya Jutawan Sihat & MyChibiBox

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

15 Responses to “Panduan Set Kulit Cantik Shaklee”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?