Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum..

Hari ni nak kongsikan cerita seorang akak ni, Kak Aya yang ambil set kehamilan dan terus berminat nak jadi ahli. Bila dah rasa keseronokannya, terus rasa nak share dan buat bisnes pula dengan Shaklee.

Pada akhir trimester ke 2, saya akhirnya membuat keputusan untuk mengambil vitamin Shaklee iaitu bermula dengan set kehamilan  yang mengandungi Vitamin C, Vitamin B Complex, Vita Lea, Omega, Ostematrix . 
 
 
2 minggu pertama selepas mengambil set kehamilan tersebut, saya dapat merasakan perubahan utama dari segi kecergasan. Sebelumnya memang terasa lemah badan dan lemah fikiran tetapi Alhamdulillah sangat positif selepas itu. 
 
Bayangkan la saya memandu kereta manual setiap pagi dan petang meredah kesesakan lalulintas ulangalik ke pejabat, menghantar dan menjemput anak-anak dari sekolah, melakukan kerja rumah dengan keadaan sarat mengandung dan badan yang sememangnya original dah berat sebelum tu, orang macam saya ni memang cepat terasa penat dan mengah. 
 
Suami saya menyedari perubahan saya, mungkin biasanya kalau dia balik kerja tu saya terbaring lemah je depan TV, tiba-tiba bila satu hari tu dia balik tengok saya sedang melipat pakaian…lepas tu menggosok pakaian…aikkk terlebih power nampaknya hari ni? Usik suami saya.
 
Saya pun tak perasan keadaan tu, mungkin bila kita bertenaga kita akan lebih senang hati melakukan apa je tugasan…tak merungut , tak komplen…eh saya akui kadang-kadang tu merungut la jugak bila badan dah letih dengan kerja-kerja pejabat bersambung pula dengan tugasan di rumah. Jangan ikut peel buruk saya ni sad
 
Satu lagi, suami saya ada memuji ( eh dia ni sangat susah nak memuji saya, macam akan terluar lantunan emas dari mulut la lebih kurang perumpamaannya)..dia ckp macam nampak berseri-seri je wajah saya sejak akhir-akhir ini ( selepas 2 minggu mengambil vitamin Shaklee , ketika itu).. Nampak cerah je wajah..anak perempuan agaknya kali ni, usik dia lagi. ( Memang anak perempuan pun!)
Hmm yang ni satu perkara memang saya sangat perasan , saya tidak mengalami kekejangan otot ketika sepanjang trimester terakhir kandungan saya. Berbeza dengan 2 kehamilan sebelum ini, time-time trimester ke 3 memang kerap mengalami kekejangan otot atau pun popular dengan panggilan simpul biawak. Sakitnya hanya mereka yang mengalami je yang faham macam mana rasa sakit itu!
 
Eh ada lagi satu, Zahra hanya mengalami demam kuning yang rendah dan singkat je tempohnya iaitu dalam 3 hari je berbanding dengan Nadhirah yang terpaksa masud wad ketika demam kuning dan Umar pula melebihi 2 minggu kuningnya.
Boleh baca kisah lanjut Kak Aya di blognya Naura Fitness. Bagi mereka yang tinggal di kawasan Selayang, Batu Caves dan Gombak, boleh hubungi Kak Aya untuk dapatkan produk Shaklee anda ya.
Oh ya, untuk pengguna tegar produk Shaklee yang nak menjadi ahli, boleh hubungi saya untuk mendaftar ya. Sambil-sambil share dengan kawan-kawan dapat juga jana pendapatan kan.
Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?