Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Shaklee di Pinnacle Sunway

Assalamualaikum…

 

Seperti yang diberitahu sebelum ini, Shaklee HQ di Empire Gallery dah pun ditutup. Kini, HQ Shaklee di Pinnacle Sunway, bangunan baru berhampiran Sunway Piramid. Mula-mula nak pergi tu berpusing-pusing juga sebab tak pasti tempatnya di mana. Cari guna waze tak jumpa pula. Bila dah jumpa, wow, kagum dengan bangunannya yang canggih. Bila masuk ke office Shaklee, ‘wow, kagum dengan tempatnya yang luas dan mesra kanak-kanak.’

Jom kita jamu mata..

shaklee di pinnacle sunway

Gambar dari FB Ethan Wang

Kalau sebelum ni, masa closing atau masa ramai orang, mesti sampai ke luar pintu kena beratur dan menunggu. Kali ni ruang dalamnya lebih luas dan selesa. Dan yang paling menarik, ada tempat untuk anak-anak bermain. Jadi sementara ibu ayah menunggu gigiliran, boleh la anak-anak bermain. Silap-silap ada yang tak mau balik pula.

shaklee di pinnacle sunway

Kaunter order dan kaunter ambil barang yang lebih banyak dan luas

 

shaklee di pinnacle sunway

kami pun nak bergambar juga

 

Jadi jangan tersalah ya kawan-kawan.

 

Bukan sahaja pejabat Shaklee dah bertukar baru, website Shaklee pun dah berwajah baru tau.

website-baru

 

Jom visit http://shaklee.com.my/

 

Teruja menantikan apa lagi pembaharuan dari Shaklee.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?