Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Posts Tagged ‘kanak-kanak’

Pengalaman anak kena impetigo

 

Assalamualaikum…

Hari ni nak share pengalaman anak kena impetigo. Impetigo ni jangkitan bakteria pada kulit yang menyebabkan gelembung pada muka atau badan. Boleh baca lanjut tentang impetigo di SINI, saya ada sharekan sebelum ni.

Kisah ni bermula 3 minggu lepas bila Zilal bangun pagi Jumaat nak pergi tadika macam biasa. Nampak kat bawah bibir kanan dia macam ada gelembung besar. Macam melecet pun ada. Ayahnya kata sebab dia selalu pegang2 bibir masa nak tidur, jadi mungkin luka. Balik dari tadika, tengok gelembung tu dah pecah dan ada macam tompok merah-coklat(macam luka) di bawah bibir dan atas mata. Agaknya sebab cairan gelembung tu terkena ke mata kot. Sabtu tengah hari tengok macam makin banyak pula kesan ‘comot’ tapi tak de gelembung pun. Malam tu baru perasan ada gelembung kecil tepi bibir dan dagu.

Pengalaman impetigo

Sabtu malam

Terus buat keputusan nak bawa ke klinik esoknya. 2 malam tu, dia asyik mengamuk dan menangis je. Agaknya rasa tak selesa kot. Bila tanya gatal ke? Dia kata tak. Bila tanya sakit ke? Dia kata tak, tapi tak mau basuh muka. Bila basuh dia kata sakit. Agaknya pedih bila kena air. Esoknya kami cuba bawa ke klinik Pakar Kanak-kanak, Klinik Adek. Tapi tutup. Yelah, hari ahad kan. Terus decide untuk ke Hospital Shah Alam bahagian kecemasan (sbb ahad Klinik Kesihatan tutup).

Anak dara ni memang susah jumpa doktor. Masuk bilik doktor je dah menangis. Doktor tengok muka (tak pegang lagi) dah menjerit. Akhirnya dalam mengamuk tu kena juga ambil darah sebab doktor nak check. Alhamdulillah juga bawa ke Hospital Shah Alam, dalam masa sejam terus dalam keputusan ujian darah. Kalau klinik swasta, mungkin nak kena datang lain kali untuk tahu result sebab takde lab sendiri. Doktor beritahu darahnya clean, tiada kesan virus. Jadi mungkin kena penyakit Impetigo. Sebelum tu saya dah search, hasilnya yang saya jumpa sama ada impetigo atau herpes. Tapi doktor kata bukan herpes sebab darah clean. Tapi kalau dalam seminggu tak baik juga, bawa semula dan doktor akan check semula.

Doktor minta supaya dia tak ke sekolah dan cuba jauhkan dari abang dan adiknya, takut berjangkit. Katanya impetigo ni boleh juga kena pada orang dewasa tapi biasa orang dewasa ni antibodi kuat untuk lawan bakteria tu. Dan ia tak berjangkit melalui udara, hanya melalui sentuhan. Bila sentuh tempat jangkitan kemudian sentuh benda lain, orang lain yang pegang benda tu boleh terkena juga.

Zilal dapat 4 ubat. Ubat antibiotik, ubat sapu, ubat demam(utk tahan sakit jika perlu), ubat gatal(jika perlu). Doktor bagitau je ubat-ubat tu, ummi dah garu kepala. Anak dara ni sangat sangat sangat la susah makan ubat. Dia pandai kontrol mulut dia supaya ubat tu tak masuk langsung, disamping hikmat tendang, pukul dan meronta yang sangat kuat. Ayah dia pun boleh berpeluh pegang tau! Dari kecik Zilal memang tak pernah sakit. Masa umur 2 tahun lebih baru sakit yang perlukan ubat. Sebelum tu, kalau sakit sikit-sikit memang ummi bagi vitamin Shaklee je. Kejap je dah sembuh.

Tanya doktor tak boleh ke kalau ubat sapu sahaja. Katanya sebab ada kena dekat mulut dan mata, tak boleh sapu kat situ. Jadi kena juga makan antibiotik. Hari Isnin bermula la wrestling bagi makan ubat. Sekali je bagi makan ubat gatal dan tahan sakit tu, yang lain tu bagi antibiotik sahaja sebab tak larat nak paksa dia.

pengalaman impetigo

Hari selasa, dah tak ada gelembung baru

Memang kesian tengok dia masa ni. Zilal sangat suka tengok cermin tapi sepanjang sakit ni langsung dia tak nak tengok cermin. Masa ambil gambar di atas pun dia tak mahu tengok semula gambar dia. Muka dia sedih bila kata ‘jangan cium adik’. Tapi ummi bagi ‘can’ dia baring sebelah adik. Sambil tu, ummi ambil nutriferon dengan doa dan harapan supaya antibodi adik Zubair kuat sikit dan tak terkena jangkitan. Abang Muadz pun ummi bagi nutriferon. Dalam susu Zilal pun ummi campurkan sikit nutriferon. Baju-baju Zilal ummi rendam air panas dan basuh asing.

Pengalaman impetigo

Hari Jumaat – Zilal dah cantik cuma comot sikit sebab baru lepas makan

Alhamdulillah, hari Jumaat muka Zilal dah bersih, cuma tinggal sikit-sikit je lagi kesan. Masa ni, lepas ambil gambar sibuk dia nak tengok muka dia. Bila tunjuk gambar masa dia sakit tu, dia buat muka sedih sambil cakap, “Lal cacit(sakit).” Alhamdulillah Zubair dan Muadz tak terkena jangkitan sekali. Memang mencabar pengalaman anak kena impetigo ni. Tapi kalau tak kena, saya pun tak tahu tentang penyakit ni.

Lepas habis ubat antibiotik, saya terus beli Meal Shakes untuk dicampurkan dalam susu dia. Satu yang kurang baik tentang antibiotik ni sebab dia bunuh semua bakteris sama ada bakteria baik mahupun jahat. Sedangkan sistem usus kita perlukan bakteria baik. Jadi, saya bagi Meal Shakes sebab dalamnya mengandungi Acacia Gum (Gam Arab) yang berfungsi sebagai prebiotik iaitu makanan kepada bakteria baik. Selain itu, Meal Shakes juga membantu meningkatkan sistem imunisasi kanak-kanak dan beri nutrient dan gizi seimbang (sepanjang sakit Zilal kurang makan, dah kurus dah). Selepas ni, memang tak nak tinggal bagi Meal Shakes. Hari tu berhenti sekejap sebab stok di rumah dah habis dan asyik tak sempat nak beli baru. Nutriferon pula bekalan yang sentiasa ada di rumah terutama di masa-masa kecemasan, ada tanda-tanda tak sihat.

Harapnya pengalaman jaga anak impetigo ni membantu ibu-ibu lain yang mengalami masalah yang sama.

mealShake

Meal Shakes membantu memberikan nutrisi tambahan kepada anak-anak di samping menguatkan sistem imunisasi.

Bagaimana nutriferon berfungsi

Ada promosi untuk nutriferon bulan ni tau!!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Vita-Lea for Children : multivitamin kanak-kanak kini kembali!!

 

Tentu dah ramai yang dah tau, Multivitamin kanak-kanak dari Shaklee ini sudah pun kembali di pasaran. Lama juga ia terhenti di pasaran. Rupa-rupanya ada pembaharuan dengan rasa yang lebih menarik dan khasiat yang lebih baik.

multivitamin kanak-kanak

 

Vita-Lea for children ni tiada sebarang perasa tiruan tau. Tapi macam mana boleh rasa sedap? Haa…shaklee menggunakan buah anggur untuk menghasilkan perasa dan pemanis semulajadi.

Eh, bukan kanak-kanak sahaja tau, orang dewasa pun rasa seronok je nak kunyah-kunyah. Berebut-rebut pula dengan anak-anak. hehehe. Untuk orang dewasa yang tak reti telan ubat atau yang dah banyak sangat telan supplemen pun boleh kunyah-kunyah. Daripada ambil gula-gula, baik ambil multivitamin yang berkhasiat ni kan.

Apa yang diberikan oleh Vita-Lea for Chilfren, multivitamin kanak-kanak ini?

Read the rest of this entry »

Tips berpuasa untuk kanak-kanak

Alhamdulillah, dah pun masuk 2 Ramadhan. Ramai yang dah mula melatih anak-anak berpuasa. Tak salah mendidik dan melatih anak-anak berpuasa tapi jangan sampai memaksa ya! Saya kongsikan tips berpuasa untuk kanak-kanak yang diajar oleh seorang ustaz pada Ramadhan tahun lepas.

 

tips berpuasa untuk kanak-kanak

Tips mendidik anak berpuasa di bulan Ramadhan

Read the rest of this entry »

Bolehkah diberikan Meal Shakes untuk bayi?

Assalamualaikum…

Ada ibu-ibu yang menghubungi saya untuk berikan Meal Shakes untuk bayi mereka. Saya ingin tekankan di sini, Meal Shakes TIDAK sesuai untuk bayi bawah 1 tahun. Walaupun bayi anda mudah selsema, mudah jatuh sakit, sembelit dan hun sebagainya, maafkan saya, saya tidak mahu ambil risiko dengan menjual Meal Shakes untuk bayi anda.

Kenapa?

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Pernah terjadi? Anak-anak tak sihat, bila diberi ubat bukan main meraung, berlari-lari, meronta-ronta tak nak makan ubat. Kita sendiri sebagai ibu bapa pun kadang tak sampai hati tapi terpaksa bagi sebab nak anak cepat sembuh. Bila mereka meraung-raung, hati ibu ini pun meraung-raung melihat di anak.

children-medication

Masih segar diingatan, Muadz yang hampir setiap bulan demam dan selsema. Sampai satu tahap beberapa kali kena ambil nebulizer. Pernah juga hampir kena admit ke hospital. Alhamdulillah, saya bersyukur sangat-sangat dipertemukan dengan Shaklee. Segala dengan izin Allah yang membuka hati saya untuk mencuba Shaklee.

Sekarang ni tak perlu paksa-paksa, dengan senang hati Muadz minta Omega Guard dan Chewable Vit C. Fobia dia pada ubat dah hilang sampai ubat paracetamol pun dia ingat sama rasa macam supplemen. Dah asyik minta nak ubat. Adik Zilal pun sama, dah pandai minta supplemen. Syukur sangat-sangat dah kurang berlaku kejadian seperti itu.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Sempena promosi Meal Shakes bulan ni, saya nak cerita tentang keistimewaan produk Shaklee yang satu ni.

Meal Shakes Shaklee

Kenapa ia berbeza dengan multivitamin yang lain?

  1. Ianya dalam bentuk serbuk – mudah di hadam oleh kanak-kanak mahupun orang dewasa
  2. Ia turut dilengkapi fiber dan protein
  3. Rasa Vanillanya yang lazat, mudah diterima semua orang.
  4. Ia diperbuat dari bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin(sejenis susu) dan lain-lain.
  5. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
  6. Ia boleh dijadikan makanan segera sekiranya tak sempat bersarapan di waktu pagi.

Meal Shakes Shaklee

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

 

Dah lama tak dapat update blog ni sebab ada beberapa masalah peribadi sikit. Tapi jangan risau, saya masih terus menjual Shaklee. Malah, walaupun tak sempat update blog, masih ramai lagi yang mencari untuk membeli Shaklee. Alhamdulillah. Sudah tentu setiap pembelian diiringan dengan konsultasi dan doa semoga semua yang menggunakan Shaklee terus kekal sihat. Semoga dengan kesihatan yang diberi dapat meningkatkan lagi semangat kita untuk lebih lagi melakukan amal ibadah.

Ok, sebelum berceloteh lebih panjang, mari kita tengok apa promosi bulan ni?

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Ibubapa hari ini amat prihatin dengan perkembangan anak-anak, samada perkembangan minda mahupun fizikal. Menjadi impian ibubapa untuk mendapat anak yang cerdas dan aktif di dalam kelas.

Antara usaha yang boleh diambil oleh ibubapa ialah menerusi pemakanan. Pemakanan yang sihat boleh membantu anak-anak meningkatkan daya tumpuan di dalam kelas dan juga meningkatkan keupayaan memori anak-anak.

Omega 3 untuk perkembangan minda & tumpuan

youngboystudying

Omega 3 merupakan makanan tambahan yang sangat elok untuk perkembangan minda anak-anak. Kajian University of Oxford mengatakan bahawa Omega 3 yang terkandung di dalam tubuh mampu memberi indikasi tentang tahap kebolehan seseorang kanak-kanak dalam memberikan tumpuan serta kebolehan beliau belajar.

Kanak-kanak yang mengamalkan Omega 3 DHA juga dikatakan kurang mempunyai masalah berkaitan tingkah laku.

 

Omega 3 menajamkan penglihatan

family-eye-care-20-20-vision

Selain dari itu, Omega 3 yang kaya dengan DHA juga membantu menajamkan penglihatan kanak-kanak (American Journal of Clinical Nutrition). Kajian ini turut disokong oleh European Food Safety Authority (EFSA) yang menyatakan pengambilan DHA meningkatkan kesihatan otak dan mata kanak-kanak.

Tahap DHA yang rendah pula telah dikaitkan dengan kurang daya ingatan, visual dan keadaan neurologi yang lain.

 

 

Omega 3 sejak dalam kandungan

 

brain-developmentOmega 3 sangat penting untuk kesihatan anak-anak dan sepatutnya diberikan sejak bayi di dalam kandungan lagi.

Beberapa kajian menunjukkan bayi yang diberi susu formula yang diperkaya dengan DHA (asid lemak dari Omega 3) menunjukkan peningkatan koordinasi mata dan tangan, menumpukan perhatian dengan lebih lama, peningkatan dari segi social skills serta pemingkatan dalam skor ujian kecerdasan.

Kajian menunjukkan ibu-ibu yang mengamalkan Omega 3 semasa hamil dan bayi tersebut menyusu badan sepenuhnya mendapat markah yang lebih tinggi di dalam ujian kognitif ketika berusia 4 tahun, berbanding dengan ibu-ibu yang tidak mengambil supplemen Omega 3.

Kajian pada tahun 2008 menunjukkan kanak-kanak yang ibunya mengambil Omega 3 semasa hamil juga mempunyai risiko yang jauh lebih rendah untuk mendapat asthma.

Bukti menunjukkan bahawa bayi pramatang bulan yang diberikan susu formula yang ditambah dengan Omega 3, ia membantu perkembangan otak dan pertumbuhan mereka.

Pada tahun 2003, satu kajian menunjukkan wanita hamil yang memakan telur yang diperkaya dengan Omega 3 mempunyai risiko yang lebih rendah untuk melahirkan bayi pramatang berbanding wanita hamil yang makan telur biasa.

Walau bagaimanapun susu ibu merupakan sumber Omega 3 yang utama untuk bayi. Oleh itu susuilah bayi anda dengan susu badan.

Beberapa kajian juga telah dibuat ke atas kanak-kanak yang mempunyai kondisi berikut:

ADHD

Kanak-kanak ADHD berkemungkinan mempunyai tahap Omega 3 yang lebih rendah berbanding kanak-kanak biasa. Dan kanak-kanak ini turut dirawat dengan memberikan Omega 3 sebagai supplemen.

Set Kanak-Kanak Shaklee

Hasil kajian berikut menunjukkan kanak-kanak ini telah menunjukkan peningkatan di dalam tingkah laku, mengurangkan hyperactivity, serta meningkatkan tumpuan kanak-kanak yang berumur bawah 12 tahun.

Depresi/Kemurungan

Omega 3 turut diberikan kepada kanak-kanak yang menghadapi masalahkemurungan. Kajian pada tahun 2006 ke atas kanak-kanak berusia 6 hingga 12 tahun yang kemurungan dan diberi Omega 3 telah menurunkan simptom kemurungan kanak-kanak tersebut.

Kanak-Kanak Depression

Diabetes

Satu ujian telah dibuat ke atas kanak-kanak yang berisiko untuk mendapat diabetes type 2. Hasilnya kanak-kanak yang mengambil Omega 3 telah berjaya menurunkan tahap risiko penyakit tersebut.

BloodSugarTest_H

Asthma

Ujian menunjukkan kanak-kanak yang menghidapi asthma dan mengambil Omega 3 selama 10 bulan mendapat simptom yang sedikit berbanding mereka yang tidak mengambil Omega 3.

asthma

Begitu banyak kebaikan Omega Guard boleh boleh di dapati untuk anak-anak.

Menjadi tanggungjawab kita sebagai ibu bapa untuk membentuk anak-anak, sama ada dari segi fizikal, mental mahupun rohani.

Pelaburan kesihatan untuk anak-anak kita hari ini demi untuk masa depan mereka yang lebih baik. Sayangi anak-anak kita.

Kredit to Bunga Cinta Mama

Jom dapatkan promosi Omega Guard sepanjang bulan Disember ini!

kanak-kanak

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Promosi yang ditunggu-tunggu bulan ini. Khas untuk ibu-ibu yang mementingkan nutrisi si kecil dan juga untuk persediaan puasa.

meal shakes

 

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini?

  • Bayi bermula 1 tahun ke atas – sebagai multivitamin utk membantu pembesaran yang sihat dan kuat.
  • Kanak-kanak yang selalu sembelit
  • Kanak-Kanak yang kurang selera makan
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua dan seisi keluarga

Kelebihan Meal Shakes Shaklee
  • membantu perkembangan minda dan IQ anak
  • menambah selera makan anak-anak
  • membantu masalah sembelit
  • mengatasi masalah selalu selsema dan asma
  • menambah berat badan bagi mereka yang terlampau kurus

Antara set yang mengandungi Meal Shakes :

Set Kanak-Kanak Cerdas : Meal Shakes + Omega Guard

Mighty 3 Gem : ESP + Meal Shakes + Performance Drink (persediaan untuk puasa supaya lebih segar)

Nak beli 1 boleh, nak beli 2 lebih berbaloi, beli 6 lagi lagi laaagiii berbaloi.

Jom dapatkan sementara promosi!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Ibu-ibu tentunya susah hati apabila anak tak mahu makan dan asyik sibuk bermain sahaja kan. Hari ini saya nak kogsikan sedikit tips untuk membantu anak-anak suka makan.

  1. Jangan paksa anak makan. Ianya hanya akan memburukkan lagi keadaan. Malah anak mugkin akan terus membenci dan merasakan ia satu penyiksaan.
  2. Offer makanan bila anak-anak dalam keadaan lapar dan tenang. Jangan tunggu sehingga terlalu lapar.
  3. Jadikan aktiviti makan sesuatu yang menggembirakan.
  4. Campurkan makanan baru dengan makanan kesukaan anak-anak untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.
  5. Makan bersama-sama. Anak-anak akan mencontohi ibu bapa.
  6. Ajak anak bermain sambil makan. (Bila Muadz mula bosan makan, saya akan buat2 nasi tu jadi kapal terbang dan masuk ke dalam mulut dia. Kadang2 dia tak buka mulut, bila 2-3 kali baru buka.)
  7. Hidangkan makanan anak-anak dengan cara yang menarik. buat corak atau hiaskan dengan comel.
  8. Elakkan minum air sambil minum. Sebaiknya tunggu sehingga habis makan sebelum minum.
  9. Kurangkan makan snek, makanan ringan atau makanan berhampiran dengan waktu makan.
  10. Biar anak-anak membantu menyediakan hidangan makanan. contohnya, bawakan pinggan ke meja, letakkan sudu dalam mangkuk. kalau ada anak yang besar sikit boleh tolong potong2.
  11. Ajak anak membeli barangan dapur bersama. Tunjukkan bahan2 yang digunakan untuk masak.
  12. Sekali- sekala ajak anak-anak makan bersama rakan sebaya atau saudara sebaya. Anak lebih suka makan beramai-ramai.
  13. Biarkan anak-anak makan sendiri walaupun bersepah dan tumpah. sebaiknya alas tenpat duduknya terlebih dahulu.
  14. Tanya pendapat anak menu yang diingini.
  15. Biar anak-anak kunyah sehingga habis sebelum memberikan makan lagi.
Anda juga boleh membantu anak anda dengan memberikan Meal Shakes. Selain membantu menambah selera makan, Meal Shakes juga adalah multivitamin berbentuk minuman jadi anda akan dapat khasiat sepenuhnya walaupun kurang makan.
credit pic to Hafsah Mardiah
Apa kata mereka yang dah mencuba?
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?