Panduan ilmu penyusuan

Assalamualaikum.. 2 hari lepas, saya ada sharekan persediaan penyusuan ketika hamil. Hari ni saya nak sharekan tips dan soal jawab dalam majalah PAMA S : Kini saya hamil anak kedua. Saya berazam mahu menyusukannya selama yang boleh. Apa panduan untuk saya ikuti sepanjang hamil, awal … Continue reading

Testimoni : turun 6kg dengan cinch*

Assalamualaikum.. 2 hari lepas saya share tentang pentingnya protein dalam penurunan berat badan kan. Hari ni, kita baca pula testimonial dari pengguna sendiri. Alhamdulillah, pengguna ni turun 6kg dalam masa sebulan. Walau bagaimana pun, kemampuan setiap badan mungkin berbeza. Faktor usia, … Continue reading

Tips atasi anak sukar makan

Assalamualaikum.. Ibu-ibu tentunya susah hati apabila anak tak mahu makan dan asyik sibuk bermain sahaja kan. Hari ini saya nak kogsikan sedikit tips untuk membantu anak-anak suka makan. Jangan paksa anak makan. Ianya hanya akan memburukkan lagi keadaan. Malah anak mugkin akan terus membenci … Continue reading

Mengimbau kenangan….

Assalamualaikum.. Saje nak mengimbau kenangan dengan Shaklee. Teringat dulu selepas kawen, selalu rasa letih. Yelah, dah la balik kerja, nak masak lagi, basuh kain lagi, kemas rumah lagi. Ada pula hari2 atau hujung minggu yang ada program. Jadi terasa sangat penat. Saya tanya seorang akak, … Continue reading