Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Posts Tagged ‘sembelit’

Buasir selepas bersalin

Satu lagi masalah yang sering ibu selepas bersalin hadapi iaitu buasir. Kali ni selain masalah rengat, saya juga menghadapi masalah buasir selepas bersalin. Hari kedua selepas bersalin baru perasaan ada buasir, itupun bila rasa sakit sangat selepas buang air besar. Memang tersiksa. Nak berjalan sakit, duduk sakit, baring pun sakit. Tak tau nak buat apa. Mulanya saya ingat sakit luka jahitan, sebelum-sebelum ni tak pernah pula rasa macam tu. Lepas buang air, keesokannya dan nak cuci baru terasa ada bengkak besar dan memang sakit bila tersentuh.

Apa itu buasir?

Buasir (piles) ialah sejenis urat simpul (vena varikos) yang berlaku di bahagian dubur, dan ia boleh menyebabkan kesakitan. Terdapat beberapa salur darah lembut di dalam salur dubur. Salur dubur ialah tiub pendek yang menghubungkan rektum dengan dubur (anus). Ia membantu anda mengeluarkan najis dengan cara merembeskan mukus semasa anda membuang air besar.

Salur darah di dalam salur dubur ini boleh membengkak dan terkeluar semasa atau selepas anda membuang air besar. Anda mungkin boleh merasanya sebagai benjolan kecil dan lembut di dalam atau di sekeliling dubur anda. (sumber)

Mengapa ibu hamil/ibu bersalin mengalami buasir?

Read the rest of this entry »

Shaklee Effect : Kenapa saya suka Ostematrix?

Assalamualaikum…

Sejak saya cuba Ostematrix, jarang-jarang saya tinggal produk istimewa ini. Saya mula ambil sejak menyusukan anak pertama iaitu Muadz. Mula-mula ambil set asas penyusuan je. Lepas Muadz dah setahun baru ambil set 3M dan terus jatuh cinta dengan ostematrix ni. Masa mengandungkan Zilal, memang langsung tak tinggal sampailah ke hari ini.

 

Nak tau ostematrix ni apa?

kenapa saya suka ostematrix

Read the rest of this entry »

Tahukah anda, apa punca kanser usus?

Assalamualaikum..

punca kanser usus

Kanser Usus Merupakan Pembunuh Senyap
Sumber : Majalah iSihat Dec  2013

Kanser usus adalah kanser kedua paling lazim menyebabkan kematian dengan anggaran 3,500 kes baru setahun.

Apa pun faktanya, sesuatu yang pasti ialah sembelit. Jika tidak ditangani boleh menjadi punca penyakit. Ini kerana najis dalam bentuk pepejal akan melekat pada dinding usus besar terutama sekiranya anda kerap mengalami sembelit.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Herb-Lax memang antara produk yang demand tinggi. Sekejap je dah out of stock. Tak sempat nak cerita lebih-lebih. Herb-lax ni memang sangat bagus untuk mereka yang nak kurangkan berat badan sebab ia membantu untuk detox, mencuci dan melawaskan. Ramuan asas produk ni terdiri dari kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat.

 

Walaupun supplemen ni dikenali sebagai ‘ubat moden’ tapi Shaklee masih mengekalkan dari bahan semulajadi dan dari bahan-bahan dalam perubatan traditional. Cuma ia diproses supaya lebih mudah diserap oleh badan. Jom kita tengok satu-satu ramuannya.

9ramuan

 

1) Daun Senna

Meransang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

2) Buckthorn Bark

Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan pada usus.

3) Licorice root

Membantu proses detoksifikasi

4) Fennel Seeds (jintan manis)

Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

5) Anise seed (biji bunga lawang)

Meransang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

6) Rhubarb root

Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik

7) Blue Malva Flower

Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit

8) Culver’s root 

Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma

9) Daun Alfalfa

Membersihkan usu, darah dan hati

 

Kalau dilihat, kebanyakannya adalah herba yang biasa digunapakai di India dan ada juga orang Malaysia pakai seperti jintan dan bunga lawang kan.

PERHATIAN!

  • Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan.
  • Di bawah kondisi normal, herb-lax ambil masa 8-12 jam untuk menampakkan kesan selepas pengambilan.
  • Minum air masak sekurang-kurangnya 1 liter selepas ambil herb-lax.
  • Mereka yang mengalami alahan pada Alfalfa dan pesakit SLE, tidak digalakkan ambil.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ramai yang dah cuba Ostematrix dan bagi feedback ostematrix ni membantu pelawasan. Kalau dalam pantang pun best je sebab takde masalah sembelit.

Macam mana ostematrix ni boleh membantu pelawasan?

Ostematrix ni sebenarnya Kalsium-Magnesium yang juga dilengkapi Vit D dan beberapa mineral lain. Di dalam usus, kalsium akan bergabung dengan kempedu yang berlebihan dan lemak yang mereput seterusnya membentuk gumpalan. Dan gumpalan inilah yang akan dikeluarkan sebagai najis dan membersihkan suhu. Selain itu, rahsia utamanya adalah pada magnesium. Magnesium berperanan melegakan otot dalam usus yang membantu untuk mewujudkan pergerakan yang lebih baik dan lancar. Magnesium juga berfungsi untuk menyerap air ke dalam kolon seterusnya melembutkan najis dan melancarkan pembuangannya dari badan.

 

Tapi AWAS!
Pengambilan supplemen Kalsium sahaja boleh menyebabkan sembelit dan masalah pada buah pinggang.

Pakar pemakanan mengesyorkan 1000-1500mg kalsium setiap hari. Oleh kerana kalsium menyebabkan sembelit, ia memerlukan 300-500mg pada masa yang sama. Jadi, sebelum anda membeli supplemen kalsium anda, semak dahulu label yang tertera ya.

Slide26

sumber : Vitamin Kita

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Ramai yang tertanya-tanya stok Herb-lax. Alhamdulillah, akhirnya dah sampai pun. Tentunya untuk detox dan kurangkan berat badan.

herb lax

Herb-Lax™
Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTMyang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Herb-lax sesuai diambil pada permulaan sebelum yang lain, untuk membuang toksik2 dalam badan dan memudahkan proses pengurusan berat badan.

 

Kenapa perlu detox?

Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk serap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian.

HerbLax TIDAK DIGALAKKAN untuk IBU MENYUSU jika diambil harian. Cara pemakanan perlu diubahsuai untuk BF mommy dalam 2 kali seminggu sahaja. Begitu juga bagi mereka yang jenis mudah lawas.

Diet yang berjaya bukan bermakna “SAYA TURUN BERAT 10KG DALAM SEBULAN”. Itu sebenarnya diet paling tak berjaya. Saya boleh jamin yang orang tu akan rebound balik.

 

Yang paling famous tentunya SET SLIMMING BAJET ni.

slimming-bajet

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Promosi yang ditunggu-tunggu bulan ini. Khas untuk ibu-ibu yang mementingkan nutrisi si kecil dan juga untuk persediaan puasa.

meal shakes

 

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini?

  • Bayi bermula 1 tahun ke atas – sebagai multivitamin utk membantu pembesaran yang sihat dan kuat.
  • Kanak-kanak yang selalu sembelit
  • Kanak-Kanak yang kurang selera makan
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua dan seisi keluarga

Kelebihan Meal Shakes Shaklee
  • membantu perkembangan minda dan IQ anak
  • menambah selera makan anak-anak
  • membantu masalah sembelit
  • mengatasi masalah selalu selsema dan asma
  • menambah berat badan bagi mereka yang terlampau kurus

Antara set yang mengandungi Meal Shakes :

Set Kanak-Kanak Cerdas : Meal Shakes + Omega Guard

Mighty 3 Gem : ESP + Meal Shakes + Performance Drink (persediaan untuk puasa supaya lebih segar)

Nak beli 1 boleh, nak beli 2 lebih berbaloi, beli 6 lagi lagi laaagiii berbaloi.

Jom dapatkan sementara promosi!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Kebelakangan ni ramai yang mengadu tak cukup susu semasa berpantang ataupun baru 2 minggu bersalin tapi susu tak cukup. Bagaimana ini berlaku?

1. Sebab utama yang saya dapat kenal pasti adalah KURANG PENGETAHUAN PENYUSUAN

Ramai ibu kurang membaca ilmu penyusuan dan beranggapan susu akan mencurah2 sebaik sahaja bayi lahir. Untuk 2-3 hari pertama hanya kolostrum yang akan keluar dan ibu-ibu perlu meransang pengeluaran susu dengan kerapkan menyusu bayi. Pada hari ketiga baru susu akan keluar banyak sedikit tapi bukanlah terus mencurah2 sampai basah baju ye. Untuk seminggu/2 minggu pertama kalau pam pun mungkin dapat dalam 1-3oz sahaja(bergantung pada orang). Jadi penting untuk kerapkan penyusuan. Untuk 2 minggu pertama fokuskan pada direct feeding terlebih dahulu. Susukan bayi sekurang-kurangnya sejam- 2 jam sekali mengikut demand bayi.

2. KURANG MINUM AIR
Ramai yang masih terpengaruh dengan mitos lama bahawa berpantang tak boleh minum air. Akibatnya? Susu akan kurang kerana ibu sendiri kekurangan air. Pastikan minum sekurang-kurangnya 2-3 liter air masak. Walau bagaimanapun, minum air dengan banyak sekaligus mungkin akan menyebabkan ibu kerap ke tandas daan menyebabkan luka bersalin lambat sembuh. Jadi? Bagaimana caranya?

Minum sedikit-sedikit tetapi kerap supaya air dapat menyerap masuk ke dalam badan ibu dan tidak terus dibuang. Sebaiknya minum air panas dalam cawan. Bila anda minum air panas, anda akan hirup sedikit demi sedikit dan mengelakkan meneguk dengan banyak. Selain itu, minum air panas juga membantu mengembangkan salur darah dan dapat menghasilkan susu lebih cepat.

3. Cara lekapan yang kurang tepat

Cara lekapan atau posisi penyusuan yang kurang tepat menyebabkan kesukaran bayi untuk menyusu dan menyebabkan sebenarnya bayi tidak dapat menghisap dengan baik untuk meransang penghasilan susu. Selain itu, ia juga akan menyebabkan puting melecet dan luka.  Sekiranya puting terasa pedih, sapukan susu ibu pada puting selepas sesi penyusuan dan biarkan kering sekejap sebelum ditutup.

4. Kurang pengambilan makanan berkhasiat

Pastikan ibu-ibu mengambil makanan berkhasiat, berzat dan bernutrisi. Pelbagaikan menu berpantang anda dengan ikan yang boleh dimakan serta daging, ayam dan sayuran yang sesuai. Dapatkan tips pemakanan & resipi dalam pantang di sini.

Paling mudah ambil supplemen supaya anda mendapat nutrisi selengkapnya. Cuba juga ambil makanan penggalak susu seperti kurma, lobak putih, susu, peria dan sebagainya. Lain orang mungkin lain penggalak susunya.

(sumber asal)

Apakah Supplemen yang sesuai untuk ibu berpantang?

Ramai yang dah mencuba Euphoria Set C (Vita lea, B com, Vit C dan Zinc) + Ostematrix dan berpuas hati dengan hasilnya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk maklumat lanjut.

Like FB kami : Hanis Amin Shaklee Store untuk maklumat terkini dan INFO PERCUMA

Assalamualaikum..

Jom baca artikel keluaran iSihat Ogos 2012 di bawah ni. Nak lebih jelas, boleh klik untuk besarkan ya.

Jadi, ibu-ibu perlu ingat untuk jaga juga pemakanan supaya di kecil mendapat khasiat yang terbaik. Bila ibu makan makanan yang berkhasiat, si kecil pun bertambah sihat, insyaAllah.

Apa yang kami cadangkan supaya anda dan bayi dapat khasiat sepenuhnya?

Apa kepentingan setiap supplemen ini pula?

Vitalea@ Multivitamin dengan formula zat besi : untuk memastikan keperluan 12 vitamin dan 7 galian dipenuhi. Rata2 pengambilan makanan seharian kita tidak dapat memenuhi keperluan ini atas banyak sebab dan kekangan.Dan uniknya Vitalea @ multivitamin shaklee kerana ianya mengandungi iron formula yang sangat penting bagi tubuh.

B complex : lengkap dengan 8 kumpulan B termasuk asid folik yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil.Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, Anti stress ,menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan membantu ibu2 berfikiran positif sentiasa. Vitamin B juga dapat melahirkan wajah ibu yang cantik berseri dan tidak kusam.

Vitamin C : membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. Penambilan bersama Vita-lea Iron Formula meningkatkan kadar penyerapan iron dalam tubuh

Alfalfa : raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU. Merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim. Namun pengambilan dan keberkesanan pada setiap ibu adalah berbeza. Ada yang hanya mengambil 2 biji sehari telah mempercepatkan proses penghasilan susu sehingga mengalami bengkak susu namun tidak kurang juga yang memerlukan 4 atau 6 biji sehari bagi membantu badan stimulate untuk menghasilkan susu dengan lebih cepat.Turut membantu perkumuhan (lebih lawas)dan membuang angin dalam badan…secara automatik kesan baik pd bby..susah nak kena kembung.

Kalsium@ Ostematrix : 
Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. Bagi ibu yang menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu-ibu yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susu ibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu.

Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
Sebab itu pengambilan sumber kalsium tidak boleh dipandang ringan sama sekali. Jika perasan ada sesetengah ibu yang apabila melalui menstrual (period) susunya akan merundum…ini disebabkan kekurangan kalsium yang kritikal di saat badan mengeluarkan darah kotor yang perlu disingkirkan.

ESP @ Energizing Soy Protein :
Kompisis vitamin utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Sel tak kenal nasi lemak, air soya atau tempe tetapi sel hanya perlukan protein iaitu khasiat dari makanan yang diambil. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.

Protein sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi. So apabila kita memasak sumber protein seperti ikan goreng pada suhu yang tinggi, hakikatnya banyak protein yang telah musnah semasa proses memasak itu sendiri.

 

Setiap pembelian akan disertakan dengan jadual pengambilan dan konsultasi berterusan KHAS untuk pelanggan HANIS AMIN SHAKLEE STORE SAHAJA untuk mendapatkan hasil yang optimum.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

 

Assalamualaikum…

Hari ni nak share sikit tentang buasir yang diambil dari Facebook Nurul. Info yang sangat menarik…

 

Buasir merupakan penyakit yang terjadi pada bahagian dubur. Ia dapat dikesan dengan adanya pembengkakan pada saluran dubur. Selalunya, pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Bengkak yang terjadi adalah disebabkan oleh pengembangan saluran darah pada bahagian dubur atau ketumbuhan sel-sel yang melapisi saluran dubur. Selain bengkak pada saluran dubur, pendarahan semasa membuang air besar juga terjadi disebabkan oleh luka yang terjadi apabila najis keras bergesel dengan buasir.

Pada kebiasaannya buasir terjadi selepas mencapai umur 50 tahun. Namun, ada juga di antara kita yang mengalami masalah buasir di usia muda….dan buasir juga sering terjadi di kalangan ibu-ibu mengandung disebabkan oleh janin yang membesar di dalam rahim ibu menekan saluran darah pada kawasan dubur sehingga menyebabkan berlakunya buasir..

Beberapa cadangan supplement disarankan untuk membantu masalah buasir anda…Antaranya ialah…OSTEMATRIX, OMEGA GUARD dan ZINC COMPLEX…Mari kita lihat apa kata mereka yang dah cuba….happy

OSTEMATRIX : membantu untuk mengurangkan sembelit dan melancarkan pembuangan air besar serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

OMEGA GUARD : Baik untuk sendi/otot…Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, OMEGA membantu untuk mengecutkan otot yang bengkak tersebut.

ZINC COMPLEX : Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit.ZINC COMPLEX membantu menyembuhkan luka di bahagian dalam dubur dengan lebih cepat.

Apa kata mereka yang mencuba?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

** * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?