Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Ada ibu-ibu yang mengadu ambil set B tetapi hasilnya tetap sama malah tidak terasa apa-apa perubahan langsung walaupun pada kesihatan diri sendiri. maka, adakah vitamin Shaklee tidak sesuai dengan sesetangah orang? Apa yang perlu anda lakukan jika ini terjadi?

  1. Langkah pertama yang perlu anda ambil adalah, refer semula jadual pengambilan yang diberikan oleh penjual anda. Jika tidak dapat, mungkin penjual anda terlupa, hubungi dia semula dan minta jadual tersebut. Itu hak anda sebagai pembeli ya.
  2. Pastikan minum air masak sekurang-kurangnya 3 liter sehari. Bukan sekadar minum banyaaakkk air masak, tetapi sila pastikan anda sukat air yang diminum. Kalau ada botol bertanda lebih mudah.
  3. Percaya setiap rezeki datang dari Allah, dan Allah akan bantu jika kita berusaha ke arahnya dan bertawakkal kepadanya. Banyakkan berdoa ya.
  4. Hubungi semula pengedar anda sebelum yang lain untuk mendapatkan consultasi. Paling baik hubungi pengedar anda dan ceritakan masalah anda. Jadi, dia dapat memberikan consultasi yang terbaik. itu juga adalah hak anda. Mungkin pengedar anda ada tips istimewa yang anda perlukan. winking

Setiap orang mempunyai kesan yang berbeza bergantung kepada pemakanan dan kesihatan setiap orang. ada yang cepat dan lambat. Malah ada yang dapat kesan menakjubkan yang tidak disangka-sangka.

Ada juga yang perlu lebih dari Set B sahaja. Set mana yang sesuai untuk anda? Boleh rujuk di sini.

Jom ikuti pengalaman salah seorang pembeli kami

Assalamualaikum…Hai Hanis..terima kasih atas tips2 yang diemelkan. saya dgn sukacitanya  nak bgtau hasil susu saya telah meningkat dgn pengambilan set B, ESP n Ostematrix. slps consume semua tu dalam masa seminggu baru saya dapat lihat perubahannya. sblm ni saya hanya consume set B shj di samping mengambil makanan seimbang tetapi dah sebulan consume pun masa tu tak de perubahan sgt…hasil sama je dgn sblm consume. sejak tambah dgn ESP n Ostematrix ni saya tak perlu risau lg. ESP saya ambil 1 sudu sehari shj, alfalfa 2biji sehari dan ostematrix 2biji sehari..saya mmg amalkan mkn kurma,susu dan quaker oat setiap hari.sy hanya perah waktu kerja 3x aje dlm waktu yang konsisten dan guna teknik marmet, balik rumah dan weekend mmg direct bf.sblm ni, kalau time period n ovulation mmg sedih susu kurang sgt dan saya jadi risau + tension.saya mmg dari mula tak buat byk stok..ada la standby stok sikit untuk time2 yang merudum tu.skrg baby saya aisyah berumur 4 bln lebih dan mmg exclusive bf.saya perah hari ni untuk bekalkan kat rumah bb sitter keesokannya..itulah rutin harian saya.. saya mmg tak bekalkan susu dari freezer sbb dr pembacaan saya yg fresh lagi bagus zat dan antibodinya masih terpelihara.jadi mmg saya letak dalam fridge aje sblm bekalkan kat rumah bb sitter tu. aisyah menyusu kat rumah bb sitter 12oz sehari dan hasil perahan di waktu bekerja shj saya blh dapat 14oz.kalau ade masa kat rumah baru saya buat tandem nursing.better than before…saya sgt gembira.sekian perkongsian saya..terima kasih.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?