Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

 

Tentu kecewa bila kita nak urgent, nak buat urusan penting, bila scan cap jari MyKad asyik reject kan. cap jari tak dapat detect sebab basah. Dah la kadang kita bukan punya banyak masa nak ke pejabat-pejabat kerajaan untuk urusan rasmi ni, jadi pula masalah begini. Jom baca perkongsian seorang pengguna Shaklee Collagen Powder

[Testimoni] Kolagen Shaklee dan problem Thumb Print.

Saya memang menghadapi masalah dengan tapak tangan sejak kecil, samada ianya terlalu kering, atau terlalu basah. Losyen memang jadi teman setia sejak kecil lagi. Tangan terlalu kering sampai rasa tak selesa, kasar & adakala pecah2 kalau tak pakai losyen. Bila berpeluh pula, tangan akan jadi terlalu basah sampai perlu lapik tangan dgn kertas atau sapu tangan waktu sekolah dulu, kalau tak koyak kertas tue sbb basah. Adakala tangan boleh diperah2 dan air peluh mengalir mcm air paip je.

Sebab dah terbiasa dari kecil, pada saya nie bukanlah isu besar, sehinggalah kerajaan mula memperkenalkan MyKad dan electronic thumbprint scanner untuk urusan rasmi. Serious BIG PROBLEM! Both thumbprint saya selalu fail untuk semua urusan banking, government, buat passport, kwsp etc. Kebanyakan officer akan suruh saya tukar MyKad, dan saya pun malas nak cerita yg sebenarnya tangan saya yang problem. Dah tukar MyKad pun still problem, so obviously bukan MyKad yang unreadable, tapi my hands yang problem!

Tahun lepas, MyKad hilang, jadi kena buat baru di JPN Sepang. Selepas beberapa kali cuba pun still unreadable, failed to match, rasanya kepadanan tue below 20%. Camner nak buat MyKad nie? Pakai losyen tak jalan, tangan makin berpeluh, makin tak boleh baca. Then, hubby gie beli Teh Ais sebungkus, sebenarnya nak sejukkan tangan guna ais tue, nak mintak ais je segan pulak. Lepas dalam 2 minit sejukkan ibu jari dgn ais, cuba semula, Alhamdulillah lepas. Nightmare tak berakhir di situ je, bila nak pick up MyKad yg dah siap pun problem juga. Tak lepas2 langsung my thumbprint. Akhirnya, hubby yang kena wakilkan ambil sebab thumbprint dia lepas, kiranya MyKad tue di collect oleh wakil gitu, eventho saya ada di situ!

Since then mmg elakkan apajua urusan yg perlukan thumbprint. Until recently, nak taknak kena juga ke bank atas urusan bisnes. Rabu lepas, perlu collect sesuatu dari bank, berjaya at first attempt guna Right Thumbprint. Speechless! The next day ke Bank lagi atas urusan lain, 2x failed guna tangan kanan, tapi berjaya at first attempt guna Left Thumbprint. Syukur! Sempena promo Kolagen bulan nie, saya mula makan kolagen awal bulan nie, dan mmg notis yang tapak tangan semakin lembut & lembap tanpa perlu bergantung dgn handcream sangat. Ambil kolagen asalnya untuk kulit, tapi tak sangka beri efek positif pada masalah thumbprint saya, Alhamdulillah!

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?