Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

Ramai yang risaukan side effect negatif sekiranya mencuba sesuatu yang baru. Maka hari ni saya ingin kongsikan side effect pengguna shaklee yang mencuba set ckin care. Walau bagaimanapun, dia mendapat side effect yang positif.

Testimonial adalah dari costumer GenkiMomma.

Puan Hasni, yang asalnya mengambil set penjagaan kulit untuk masalah jerawat nya. Bukan sahaja masalah jerawatnya bertambah baik, beliau mendapat 4 lagi ‘kesan istimewa’ yang lain.

In total, 5-in-1 gitu!
Testimoni Shaklee dari Puan Hasni:

a’kum..saja nak kongsi. saya ms mengandung muka naik jerawat punya banyak. lepas bersalin jerawat xnak surut2. pastu skrg anak dah umur 1 tahun 8 bulan.saya still menyusu. saya betul2 fully breastfeed sampai ank umur 1 thn 4 bln.lepas tu kat rmh mmg menyusu sepenuhnya cuma kat taska saya bekalkan dgn susu formula. dah lama saya x pam susu.

baru2 ni saya ambil B-complex, Vita-C, Vita-E dan GLA untuk merawat jerawat dimuka. tup2 kesan lain plak yang dapat. masalah jerawat makin ok.susu bertambah. saya dah start balik pam susu.wlupun sbenarnya dah malas nak pam, tp dah rasa bengkak susu pam juga la.susu dah jd pekat pastu yang best slalunya tiap2 malam baby bangun 3 kali menyusu. sejak makan vitamin shaklee baby minum sekali saja masa mula2 nak tidur pastu x jaga langsung sampai ke pagi..

syoknya tidur malamku x terganggu. bangun pagi badan pun segar dah tidur ckp. – Hasni
Alhamdulillah, sangat seronok membaca perkongsian dari Puan Hasni, nie. Terima kasih kerana beri keizinan kepada GenkiMomma untuk berkongsi dengan rakan-rakan lain di luar sana.Tujuan asal Puan Hasni ambil Set Skin Care Booster (B-Com, Vita-C, Vita-E & GLA Complex) ialah untuk merawat masalah jerawat sejak mengandung dan selepas melahirkan bayi. Namun, jom lihat apalagi ‘side effects’ yang Puan Hasni perolehi, wlaupun bayinya dah berumur 1 tahun 8 bulan:

(1) Masalah jerawat bertambah baik.
(2) Sudah berhenti mengepam sepenuhnya tatkala baby berusia 1 tahun 4 bulan, direct feeding malam sahaja. Namun, selepas mengamalkan set Skin Care, susu semakin bertambah, sehingga perlu mengepam susu semula walaupun baby dah berusia 1 tahun 8 bulan, kerana mengalami BENGKAK SUSU.
(3) Susu bertambah dan semakin pekat.
(4) Baby mudah kenyang, dan hanya bangun sekali sepanjang malam. Biasanya baby bangun 3 kali.
(5) Kesan dari No.4, ibu juga dapat tidur dengan lena tanpa gangguan, dan badan terasa lebih segar keesokan harinya.
Ya, inilah di antara “SIDE EFFECTS” (postif, ya!) yang anda akan perolehi apabila mengamalkan vitamin Shaklee dengan konsisten. Vitamin nie bukan ubat ya, hanyalah pemakanan tambahan yang akan mengisi ruang-ruang kosong di dalam badan.
Apabila anda cukup nutrisi, makronutrien & mikronutrien, tak perlu pening-pening dah carimilk booster. Pengaliran susu akan berlaku dengan lancar sekali, Insya Allah…

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat?

Sila emailkan kepada hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 untuk mendapatkan harga istimewa bagi setiap produk di bahagian Senarai Harga!!

Kami juga menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan kewangan untuk membeli vitamin yang disertaikan penghantaran & hadiah percuma.

Walau bagaimanapun semua tawaran dan pek mini ini hanya boleh di dapati secara esklusif dari saya dan jaringan saya iaitu Euphoria GBS. Ia TIDAK di tawarkan/ di jual / di sediakan oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia. Sebarang penolakan dari Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami. Harap Maklum.

Isikan borang di “How To Order” sekarang!
Jangan lupa baca “Terma & Syarat” dulu ye.

Happy Shopping winking

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?