Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, dah ramai yang cuba Energizing Soy Protein(ESP)+Performance Drink(PD) semasa berpuasa dan meyakini keberkesanannya, lebih-lebih lagi kepada ibu menyusu. Khamis lepas saya berpuasa tapi tak sempat makan nasi sebab terlewat sikit bangun.

Jadi, saya cuma dapat ambil 5 biji kurma, secawan ESP+Meal Shake(PD dah habis la pula), pisang goreng semalam, 2 biji alfalfa, 1 biji b complex dan segelas air masak. Untuk sesi pertama, alhamdulillah. hasilnya sama seperti biasa. Alhamdulillah.

Jom, kita tengok apa kata mereka yang dah mencubanya

Memang produk HOT sepanjang Ramadhan. Tapi sebelum tu mind-set tu penting ye. Dalam kepala tu jangan ingat susu kurang dan JANGAN SKIP PUMPING SESSION. Bulan puasa ni ramai yang suka ambil peluang tidur masa rehat sebab tak boleh makan. Apa kata kita cuba ubah tradisi? Mengaji sambil mengepam. InsyaAllah, cukup 1 bulan boleh khatam 1 Al-Quran. Kalau nak tertidur sambil mengepam pun boleh juga cuma tak dapatlah pahala membaca Al-Quran tu.

Selamat beramal!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Berminat?
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?