Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, hari ni hari pertama Muadz ke tadika. Semalam Muadz macam selsema, bagi 2 biji omega guard, pagi dan malam. Alhamdulillah, hari ni kurang berair hidung.

image

Abang nak pegi sekolah, adik pun excited bangun awal-awal. Muka masam kena bangun awal dan mandi awal.

image

Sebelum ke sekolah, minum susu campur meal shakes dulu. Mulanya ok je main-main kat luar. Bila semua masuk dalam dia pun ok masuk dalam, ummi tunggu di luar. Bila teacher start cakap “good morning boys and girl” dan kawan-kawan cakap good morning tiba-tiba dengar suara dia nangis.

Bila cikgu suruh ramai-ramai nyanyi ABC terus meraung, nak ummi. Bila keluar duduk sebelah ummi dia kata “Muadz tak pandai, kawan-kawan pandai.” Alahai, yang pandai tu dah biasa. Dah lama sekolah situ. Awak baru nak masuk memang la belum tau lagi.

image

Lepas tu dah terus tak nak duduk dekat kawan-kawan. Duduk tepi pintu tengok ummi je. Tak lama lepas tu dia kata lapar. Yelah, tak sarapan lagi. Cikgu pujuk kata sekejap je lagi makanan nak sampai. Tapi dia kata nak ummi beli makanan, nak ikut ummi beli makanan.

Hmm..takleh jadi ni. Pujuk dia kata ummi pegi beli makanan, Muadz tunggu kejap. Lepas beberapa kali pujuk, dia setuju. Ummi pun beredar pegi cari kuih. Ummi pun lapar belum makan. Adik Zilal dah tetidur dalam Boba. Bila sampai semula, teacher kata dia dah masuk makan dengan kawan-kawan. Tapi teacher suapkan.

Macam dah ok je. Minta cikgu bagi je la kuih tu kat dia. Nampaknya esok ummi tak boleh tunggu la. Kalau ummi ada, dia tak mau dengan kawan-kawan. Minta ayah hantar pula esok. big grin

P/S – first time update blog guna tab. Harap maaf kalau hasilnya tak ok ya.

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?