Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Vita-Lea for Children : multivitamin kanak-kanak kini kembali!!

 

Tentu dah ramai yang dah tau, Multivitamin kanak-kanak dari Shaklee ini sudah pun kembali di pasaran. Lama juga ia terhenti di pasaran. Rupa-rupanya ada pembaharuan dengan rasa yang lebih menarik dan khasiat yang lebih baik.

multivitamin kanak-kanak

 

Vita-Lea for children ni tiada sebarang perasa tiruan tau. Tapi macam mana boleh rasa sedap? Haa…shaklee menggunakan buah anggur untuk menghasilkan perasa dan pemanis semulajadi.

Eh, bukan kanak-kanak sahaja tau, orang dewasa pun rasa seronok je nak kunyah-kunyah. Berebut-rebut pula dengan anak-anak. hehehe. Untuk orang dewasa yang tak reti telan ubat atau yang dah banyak sangat telan supplemen pun boleh kunyah-kunyah. Daripada ambil gula-gula, baik ambil multivitamin yang berkhasiat ni kan.

Apa yang diberikan oleh Vita-Lea for Chilfren, multivitamin kanak-kanak ini?

multivitamin kanak-kanak

 

  • Lengkap dengan 18 vitamin dan mineral penting untuk tumbesaran anak-anak
  • 100% keperluan Vitamin C, D, E dan lengkap dengan kesemua 8 vitamin B yang diperlukan.
  • Perisa manis semulajadi yang tidak menyebabkan kaviti (rasa anggur)
  • Tiada pewarna tambahan dan juga bahan pengawet
  • Bebas Gluten

sumber

Untuk kanak-kanak usia 4 tahun ke atas boleh ambil 2 tablet sehari untuk memenuhi keperluan sehari mereka.

Oh ya, bulan ini ada promosi tau. Beli 3 botol Vita lea for Children dan anda akan dapat sebotol lagi secara percuma!!!

 

Jom dapatkan segera!!

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?