Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Promosi Januari 2015

Alhamdulillah, kita dah pun menjejakkan kaki ke tahun 2015. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi ini. Jom kita tengok apa yang Shaklee tawarkan untuk promosi Januari 2015. Yang bestnya kali ni bukan 1 atau 2 tapi ada 7 jenis promosi dengan 3 produk istimewa.

Promosi Januari 2015

 

(1) Seperti biasa promosi Buy 6 free 1 untuk mereka yang suka simpan buat stok terus. Ataupun yang memang satu keluarga makan. Apatah lagi bulan 4 setiap servis akan dikenakan GST. Jadi memang berbaloi la kalau ambil sekarang.

Promosi Januari 2015

 

(2) Promosi Twin Pack. Untuk mereka yang tak mahu buat stok banyak-banyak takut pula tak habis kan. Tapi beli 2 je pun dapat diskaun tau. Jadi, inilah peluang untuk berjimat.

Promosi Januari 2015

 

(3) Haa…kini ada Vita Lea for Children yang boleh dikunyah. Sebenarnya produk ni bukan produk baru. Dulu memang ada dijual di Malaysia tetapi dihentikan. Rupanya Shaklee improvise dengan kandungan yang lebih baik dan rasa lebih sedap. Ramai komplen yang lama kurang sedap, tapi yang baru ni memang sedap. Rasa anggur. Saya sendiri pun dah cuba. Nanti saya akan bercerita lagi tentang Vita Lea for Children ni ya.

Oh ye, tak lupa juga, Cinch Mix Tea dah kembali di pasaran.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Promosi Januari 2015 ini.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?